Bilvask

En regelmæssig bilvask beskytter køretøjet

Bilvask

Det er vigtigt at få bilvask af flere årsager

Det er vigtigt at få vasket din bil af flere årsager. En regelmæssig bilvask beskytter køretøjet ved at fjerne snavs, salt og andre skadelige stoffer fra bilens overflade. Yderligere mindsker regelmæssig bilvask bl.a. korrosion og forlænger bilens levetid, samtidig med at sikkerheden øges ved at skabe bedre udsyn. En ren bil beskytter samtidig opretholdelsen af bilens udseende samt værdi.

Ved at inkludere bilvask som en del af dine regelmæssige serviceaftaler hos vores mekanikere, kan du opdage og løse skjulte problemer eller skader på bilens eksteriør, før de udvikler sig til større problemer. Bilvasken er altså en vigtig del af bilplejen og vedligeholdelsen af bilen, der bidrager til at bevare dens udseende, ydeevne samt værdi over tid.

Har du brug for hjælp? Book tid nu!

Ved at udføre servicetjek på din bilvask kan vores mekaniker sikre, at bilen fungerer optimalt og derved styrke sikkerheden for dig og dine passagerer.

Udover at forbedre bilens udseende og beskytte
dens overflade, har bilvask også andre
fordele

En ren bil har lavere luftmodstand, hvilket kan forbedre brændstofeffektiviteten og spare dig penge på benzinen.

En ren bil indvendigt og udvendigt skaber en mere behagelig køreoplevelse. Rengjorte vinduer og spejle sikrer bedre synlighed, og en ren kabine giver en mere behagelig atmosfære.

Regelmæssig bilvask hjælper med at beskytte lakken mod forurening, træ og insektrester, der kan skade bilens finish over tid.

Ved at fjerne snavs og snavs fra bilens undervogn og motorrum kan bilvask forhindre ophobning af korrosive stoffer, der kan forårsage rust og skader på mekaniske komponenter.

En velholdt bil, der regelmæssigt er blevet vasket og plejet, kan have en højere gensalgsværdi, da den giver et bedre indtryk af vedligeholdelse og omhu.

Bilvaskeanlæg er udstyret med specialiserede kemikalier og udstyr, der er designet til at fjerne snavs og forurening fra bilens overflade på en effektiv og miljøvenlig måde.

Moderne bilvaskeanlæg bruger avancerede systemer til at genbruge og genbehandle vandet, hvilket reducerer vandforbruget i forhold til traditionelle metoder til bilvask derhjemme.

Har du spørgsmål?

Vores team står til rådighed i vores åbningstider for at besvare dine spørgsmål og hjælpe med dine behov

Telefon
+ 45 66 11 85 89

E-mail
kontakt@autohuset-js.dk

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for kort tid for at sikre, at du får den nødvendige assistance. Vi sætter pris på din interesse, og ser frem til at levere den bedst mulige service.
Tak fordi du har valgt Autohuset JS!

Kundefordele

Månedlige tilbud og rabatter på udvalgte tjenester

Få månedlige tilbud og rabatter på udvalgte tjenester, der hjælper med at spare penge og sikre, at din bil vedligeholdes til en lavere pris.

Læs mere
Autohuset js mekaniker odense

3 års garanti på reservedele

3 års garanti på reservedele giver dig tryghed og tillid til kvaliteten af de reservedele, der anvendes i din bil.


Læs mere

Udtalelser fra vores kunder

Altid god service og nemt at få tid. Man kan stort set altid få tid inden for få dage og der er altid god og kompetent hjælp at få. Bedste værksted i Odense.
Bent Rasmussen
Utrolig venlige og imødekommen personer på værkstedet af, og ud over at få bilen lavet til UG, så for man også en god dialog og snak om hvad der skal laves på bilen. Kan kun anbefales at bruge dem fra min side af.


Michael Dalgaard Jensen
Det er altid en fornøjelse at få lavet sin bil hos Autohuset js. Der er ikke noget at kritisere og bestemt konkurrence dygtige priser. Så kig forbi Autohuset js. God sommer.
J.B.L.
Høflig og professionelle. Høflig betjening. Rent værksted. Blev informeret om alt hvad der skulle laves, blev kært til syn. Alle aftaler overholdt, professionelt. God oplevelse, kommer igen!!


Keld Olesen
Et rigtigt godt værksted der leverer god service.R.Z.

Petersmindevej 24
5000 Odense
CVR. 40710965

Kontakt

+ 45 66 11 85 89
kontakt@autohuset-js.dk

Åbningstider

Man – tors          08:00-16:30
Fredag                08:00-13:00
Lørdag                lukket
Søndag               lukket

I forbindelse med klager eller tvist henvises til ankenævnet for biler: www.bilklage.dk | Cookiepolitik